Burgraadt HOME       GEBOUW       HUREN       ACTUEEL       CONTACT    
           
   

Burgraadt

In het centrum van Dordrecht - direct tegenover het Centraal Station - staat het luxe kantoorgebouw Burgraadt. Het maakt onderdeel uit van een complex van vier geschakelde gebouwen, gegroepeerd rond een privé-plein.

 
         
    Burgraadt heeft totaal 7.800 m2 verhuurbaar vloeroppervlak en bestaat uit 9 bouwlagen die in oppervlakte variëren. Er zijn ruime parkeerfaciliteiten op eigen terrein. Het is de perfecte locatie voor ondernemers die hoge eisen stellen aan representativiteit, bereikbaarheid en functionaliteit. Bedrijven die op zoek zijn naar een flexibele kantoorruimte, moeten absoluut een kijkje komen nemen!

Dromen


Iedere ondernemer heeft dromen. Een bloeiend bedrijf, groei, maar ook een prettige locatie met een goede bereikbaarheid en uitstekende faciliteiten. Bij Burgraadt komen al deze dromen samen! 'Duizend dromen, één locatie'

Luxe zonder overdaad


Wat direct opvalt aan het gebouw Burgraadt is de uitstraling en afwerking. Luxueus, maar geen overdaad. Functionaliteit die tegemoet komt aan de wensen van de moderne ondernemer. Zo heeft het gebouw een uitstekende geluidwering, hoge ramen (die te openen zijn), zonwering, 3-voudige ventilatie met topkoeling en verwarming door middel van fraaie omkaste convectoren. Verder zijn in het gehele gebouw kabelgoten aangebracht en worden de ruimten verlicht met behulp van TL-armaturen en spots.

Een pand op maat

 
De ruimten in het gebouw zijn flexibel in te delen. Wilt u bijvoorbeeld een gedeelte van een verdieping huren, dan willen wij daar graag met u over van gedachten wisselen. De afmetingen van de algemene ruimten - zoals gangen, liften, pantry's en sanitaire voorzieningen - zijn zonder meer comfortabel te noemen. Zo kunt u kantoorruimte huren tot wel 900m2 per etage!

Burgraadt is tevens de ideale vestigingsplek voor startende ondernemers die een hoogwaardige, flexibele kantoorruimte zoeken op een werkelijk schitterende locatie. Compleet gestoffeerd, eventueel gemeubileerd, voorzien van geluidsdichte glaswanden al vanaf 40m2.
   
         
         
         
    Binnenkijken?
Maak vrijblijvend een afspraak, of bekijk de fotoimpressie!

  FOTOIMPRESSIE  
   
         
         
             
             
    Neem contact op   Volg ons    
             
    Burgraadt Gebouwen B.V. 
Burgemeester de Raadtsingel 49-71
3311 JG Dordrecht

Mail
info@burgraadt.nl 
Inlichtingen
078 - 632 66 07
Facebook   Facebook   Facebook    
             
             
             

Copyright Van Twist Vastgoed - Webdesign: Devaca